Als je op zoek bent naar een koffieautomaat voor op het werk, dan is het natuurlijk handig als je ook vooraf weet hoe de koffie uit die automaat zal smaken. Het zou toch jammer zijn als je er uiteindelijk achter komt dat de koffie uit je nieuwe automaat eigenlijk helemaal niet zo lekker is. Daarom kan je bij de Gebroeders Koffie kiezen voor een proefplaatsing. Een week lang krijg je dan een koffieautomaat ter beschikking, zodat je samen met je collega’s alle smaken kan proberen. Maar wij gaan nog graag een stapje verder. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je eigen koffiemelange samen te stellen. Zo bepaal je precies welke smaak koffie er uiteindelijk gedronken gaat worden. Of dat nu voor je horecagelegenheid is of bij je op kantoor.

In samenspraak met onze koffie-experts

We zijn in staat om jouw koffiemachine helemaal in te stellen op basis van jouw koffiewensen. Heb je de koffie liever wat sterker? Onze koffie-experts regelen het in voor je in de automaat. Maar het  gaat nog veel verder dan dat. We hebben namelijk een aantal eigen melanges in de Gebroeders Koffie collection. Daarvoor selecteren we alleen de beste bonen en we branden ze onder optimale condities in onze eigen branderij. Ook testen we de bonen uitvoerig voordat we ze branden. Naast de drie standaard lijnen onder het Gebroeders Koffie label is het bij ons ook mogelijk om de bonen te mêleren en branden in helemaal je eigen lijn en smaak. Zo kun je zelf precies de melange samenstellen die je het lekkerste vindt.

Een nauwkeurig proces

We houden nu eenmaal van koffie en willen dat jij ook tevreden bent over de uiteindelijke branding. Samen proeven we dan ook de verschillende soorten bonen en proberen op die manier verschillende soorten koffiebrandingen uit. Dus of je je koffie nu licht of juist zeer donker wil: bij Gebroeders Koffie is het allemaal mogelijk.

Wil je ook een geheel eigen koffie laten mêleren en branden? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden voor jouw situatie kunnen bekijken.