Koffiemachines voor de horeca

De ultieme koffiebeleving voor uw gasten

Er is enorm veel aanbod op het gebied van horecagelegenheden dus het is als horecaondernemer erg belangrijk om het verschil te kunnen maken. Een uitstekende gastvrijheid spreekt natuurlijk voor zich, maar door dit te combineren met een ultieme koffiebeleving zorgt u ervoor dat uw gasten ook terugkerende gasten worden. Verwen hen met de beste kwaliteit koffie en kies voor een horeca koffiemachine of een horeca espressomachine van Gebroeders Koffie. Elke koffieliefhebber zal onder de indruk zijn van de smaak en de beleving van de koffie die u schenkt.

Extra service

Wij denken graag met u mee om uw horecaconcept uit te bouwen tot een succesformule. Waarbij u profiteert van allerhande extra’s zoals 24/7 support, de juiste ondersteuning en uitgebreide informatie over de vele producten. Wilt u bijvoorbeeld de kwaliteit van uw personeel naar een hoger plan tillen? Misschien dat onze barista trainingen dan uitkomst kunnen bieden.

DE 3 POPULAIRSTE MACHINES VOOR DE HORECA

Franke – A600 MS EC

Pure passie en 100 procent Swissness: dat zit allemaal in een koffiemachine van Franke. Bij het ontwikkelen van onze producten gaan we te rade bij gastronomen, vragen we koffiebranders en koffieliefhebbers naar hun specifieke behoeften en werken we onvermoeibaar om onze producten verder te verbeteren. Het meest recente product van ons consequente innovatiestreven is de A600.

Franke – T600 3

Het Zwitserse merk Franke kunnen we het best omschrijven als één van de meest toonaangevende merken op vlak van professionele koffiemachines in de wereld. Door de jaren heen ontvingen de Franke koffiemachines dan ook diverse onderscheidingen vanwege hun eenvoudige en tegelijkertijd toch intuïtieve bediening. Ze komen in de meest professionele en veeleisende omstandigheden pas echt optimaal tot hun recht.

Brasilia RITO

Geavanceerd ontwerp dat visuele aantrekkingskracht combineert met aangename functionaliteit, optimale technologische betrouwbaarheid en brouwoplossingen die op elke specifieke blend kunnen worden afgestemd: deze nieuwe lijn is de ideale oplossing voor alle bars waar een kwaliteits-espresso een echt ritueel is.

Waarom kiezen voor Gebroeders Koffie

Kies voor een koffiemachine van Gebroeders Koffie en profiteer van:

  • Een apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor veeleisende horecaondernemers
  • Wereldwijde erkenning dankzij consistente en betrouwbare prestaties
  • Een excellente smaak en een ultieme koffiebeleving
  • Duurzame producten
  • Weinig onderhoud en eenvoudige bediening
  • 24/7 support zodat eventuele storingen altijd snel verholpen zijn

Extra info

Een horeca koffiemachine moet goed binnen uw horecaconcept passen

Er is erg veel keus als het gaat om koffiemachines voor de horeca. Het is daarom belangrijk om een apparaat te kiezen dat helemaal past binnen uw horecaconcept. Vindt u het belangrijk om uw gasten een barista ervaring mee te geven? Kies dan voor een pistonmachine. Misschien heeft u juist behoefte aan een volautomatisch koffieapparaat? Of zou u juist nog advies kunnen gebruiken over welke koffiemachine het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

VRAAG VLIJBLIJVEND ADVIES AAN
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op    * Bekijk onze privacy voorwaarden