OVER GEZOND, VERANTWOORD EN BELEVING

We gaan bij Gebroeders Koffie erg ver om op elke plek en op elk moment de lekkerste koffie van Nederland te serveren. Niet alleen zorgen we daarbij voor de beste machines en bonen, we bedenken ook creatieve ideeën die uw omzet verhogen. Zoals een koffiebar in uw eigen onderneming of vending machines boordevol gezonde en verantwoorde producten. Daarnaast besteden we ook aandacht aan duurzaamheid en MVO. Zo maken we onder andere gebruik van de diensten van Fairtrade gecertificeerde koffieboeren.

GEZONDE VENDING MACHINE

We zien het als onze verantwoordelijkheid om consumenten te verleiden tot gezonde keuzes als het aankomt op eten en drinken. Samen met Vrumona en Food2Smile ontwikkelden we daarom een gezonde vending machine. Alle producten bestaan daarin uit minder suiker, minder vet en zitten boordevol natuurlijke ingrediënten. Zo ervaart u de kwaliteit van een machine van Gebroeders Koffie, de verantwoorde drankjes van Vrumona en FreeForm snoep, koek en snacks van Food2Smile. Meer weten over dit concept? Neem dan contact met ons op.

DE BELEVENISCORNER

Koffie is zo veel meer dan alleen een warm drankje. Koffie is voor de meeste mensen een complete beleving. En die beleving creëren we graag voor onze en uw klanten. We gaan veel verder dan andere leveranciers en zoeken naar de perfecte combinatie van beleving en resultaat. Wat te denken van een koffiecorner bij u op kantoor voor uw medewerkers? Waar onder het genot van een heerlijke bak koffie even ontspannen gekletst kan worden met collega’s? Het zal de werksfeer en productiviteit uiteindelijk alleen maar ten goede komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een beleveniscorner binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

FAIR-TRADE KOFFIE

Door het drinken van Fairtrade koffie levert u een bijdrage aan duurzame armoedebestrijding. Gebroeders Koffie maakt zelf ook gebruik van Fairtrade koffie en koffiebonen. Maar wat is Fairtrade koffie nu eigenlijk? Door de aanschaf van Fairtrade koffie(bonen) investeren wij en u in koffieboeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Via deze eerlijke handel ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun koffiebonen en werken zij onder menswaardige omstandigheden. Lokale boeren en arbeiders krijgen de mogelijkheid te investeren in een duurzame toekomst en kunnen een beter bestaan opbouwen.