Koffiemachines voor de retail

Totaalconcept voor uw klanten

In tijden waar meer en meer aankopen online plaatsvinden, is het belangrijk om met een fysieke winkel boven de massa uit te stijgen. Dat kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een uniek totaalconcept. Maak van een middagje shoppen een ultieme winkelbeleving door ook aandacht te besteden aan andere zaken. Met bijvoorbeeld een coffee corner waar u de lekkerste warme drankjes aan uw klanten schenkt. Zodat ze even bij kunnen komen en genieten van een momentje voor zichzelf. Of even met u of de andere klanten in gesprek gaan. Daarnaast vertelt de koffie die u schenkt uw klanten vaak ook veel over de kwaliteit van de producten die u zelf biedt.

Meer dan alleen een koffieautomaat

Als u kiest voor een koffiemachine van Gebroeders Koffie voor uw winkel, dan profiteert u van zo veel meer dan alleen de lekkerste koffiesmaken. We denken bijvoorbeeld ook graag mee over uw verkoopconcept en komen met oplossingen die daar perfect bij aansluiten. U zult merken dat eenmalige klanten terugkerende klanten worden als zij op en top genieten van het totaalconcept dat hen wordt voorgeschoteld. Daarnaast heeft u zelf verder weinig omkijken naar de automaat, want wij zorgen voor het onderhoud en indien gewenst de automatische levering van de producten.

DE 3 POPULAIRSTE MACHINES VOOR DE RETAIL

ETNA – Tucana Fresh Brew Large

Versgezette koffie van versgemalen bonen: dat is het exclusieve aanbod van deze Bean to Brew koffiemachine. Traditionele filterkoffie, die verser dan vers is, door de combinatie van de papierloze Fresh Brew technologie en versgemalen koffiebonen.

Franke – Foammaster 850

De FoamMaster 850 van Franke geeft een volledig nieuwe definitie van professioneel koffie bereiden: het royale touchscreen maakt het bedienen tot een fantastische belevenis. Individuele gebruikersinterfaces, aanpasbare menu’s en eenvoudige plaatsing van reclameboodschappen veranderen de dialoog met het apparaat volledig. In het inwendige gedeelte zorgen krachtige componenten voor een perfecte crème, fantastisch melkschuim en een nagenoeg onbeperkte variëteit aan smaken.

Animo – Optifresh

De OptiFresh zet vertrouwd lekkere filterkoffie (fresh brew zetmethode) en vele varianten. Vol van smaak en perfect op temperatuur. Een moderne koffieautomaat voor authentiek lekkere koffie. Eenvoudig te bedienen via touchscreen of display met keuzetoetsen.

Heb je liever de smaak van versgemalen koffiebonen? Geen probleem. De OptiFresh is er ook met koffiemolen: de OptiFresh Bean. Deze maalt de bonen en zet razendsnel heerlijke filterkoffie.

Waarom kiezen voor Gebroeders Koffie

Met een koffiemachine van Gebroeders Koffie profiteert u van:

  • Een koffieapparaat dat de perfecte aanvulling is voor uw retailconcept
  • Een excellente smaak en een ultieme koffiebeleving
  • Advies op maat, specifiek voor uw situatie
  • Automatische levering van (koffie)producten aan de hand van ons monitoring systeem

Meer info

De juiste koffiemachine binnen uw retailconcept

Of u nu uw klanten een lekker kopje koffie wil aanbieden tijdens het shoppen of een gecombineerd retailconcept aanbiedt inclusief horeca: het is belangrijk om hiervoor de juiste koffiemachines te gebruiken. Bij Gebroeders Koffie zoeken we altijd naar de beste oplossingen en denken we graag met u mee. Neem ook contact op met onze koffie-experts en kom alles te weten over de mogelijkheden voor uw winkel.

VRAAG VLIJBLIJVEND ADVIES AAN
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op    * Bekijk onze privacy voorwaarden