De juiste koffiemachine
voor industrie-omgevingen

Snel een lekkere kop koffie voor uw medewerkers

Waar hard gewerkt wordt, moet ook tijd zijn voor ontspanning. Uw medewerkers waarderen het zeer als zij in hun pauze kunnen genieten van een goede kop koffie. Het maakt niet uit of dat nu in de fabriek, werkplaats of garage is. Maar u wilt natuurlijk niet dat uw koffieapparaat te veel tijd nodig heeft om alle kopjes koffie in te schenken. Met de juiste koffiemachine van Gebroeders Koffie voor uw industrie-omgeving hoeft u zich daar in elk geval geen zorgen om te maken.

Uitstekende service en dienstverlening

Het snel oplossen van eventuele storingen is voor u ongetwijfeld zeer belangrijk. Als u kiest voor Gebroeders Koffie zult u direct onze uitgebreide service en dienstverlening ervaren. Inclusief 24/7 support want onze technische dienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Daarbij hebben wij 14 vaste servicemedewerkers in dienst die elke dag beschikbaar zijn bij eventuele problemen. En als u de automaten en producten bij ons afneemt, is technisch onderhoud inclusief de onderdelen helemaal gratis.

DE 3 POPULAIRSTE MACHINES VOOR DE INDUSTRIE

FAS – Winning T

Fas winning, de multifunctionele vrijstaande automaat, vakkundig gemaakt, echte koffie en cacao specialiteiten in enkele seconden. Van romige cappuccino tot sterke espresso en instant producten

Bianchi – LEI 700 Touch

Het vending design concept dat modulariteit, flexibiliteit en communicatie biedt. Een automatische automaat met 700 kopjes voor warme en koude dranken. Ontworpen om eenvoudig het selectiepaneel te veranderen en om geschikt te zijn voor verschillende locaties.

Animo – OptiVend NG

De OptiVend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak. De OptiVend is krachtig van binnen en mooi van buiten.

Waarom kiezen voor Gebroeders Koffie

Kies voor een koffiemachine van Gebroeders Koffie en profiteer van:

  • Een apparaat dat supersnel koffie aan uw medewerkers schenkt zodat wachtrijen worden voorkomen
  • 24/7 support zodat eventuele storingen altijd snel verholpen zijn
  • Voor elke onderneming een advies op maat
  • Alle producten eenvoudig te bestellen via onze webshop

Meer info

Welke koffiemachine past het beste bij mijn industrieomgeving?

De keuze voor een koffiemachine is erg belangrijk binnen bedrijven. U wilt uw personeel nu eenmaal laten genieten van een lekkere kop koffie. Maar welk apparaat past het beste bij uw bedrijf? Hoeveel medewerkers maken dagelijks gebruik van het apparaat? En heeft u op kantoor zo’n zelfde apparaat nodig of spelen daar andere zaken die belangrijk zijn?  Gebroeders Koffie geeft u graag een advies op maat. Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor uw industrieomgeving te bespreken. Of vraag direct al een proefplaatsing aan.

VRAAG VLIJBLIJVEND ADVIES AAN
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op    * Bekijk onze privacy voorwaarden