ONZE OPLOSSINGEN

 

Welke soorten koffie en thee drinken uw collega’s het liefst? Maar ook, hoeveel werknemers zijn er?
Ontdek de meest voordelige en efficiente oplossing voor uw zakelijke koffievoorziening.
Op zoek naar een koffiemachine voor een andere branche?

Ook daar kunnen wij u uiteraard in adviseren. Wilt u leasen, huren of kopen?
Of neem de koffiemachine gewoon vrijblijvend op proef. We denken graag met u mee.

 

Kies uw situatie

Altijd lekkere koffie op kantoor

Tegenwoordig vallen heerlijke kopjes koffie voor medewerkers onder de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ontdek hoe we uw personeel kunnen blijven verrassen met de lekkerste kopjes koffie.

Lees verder

De juiste koffiemachine in uw industrie-omgeving

Een goede kop koffie is voor de medewerkers in uw fabriek, werkplaats of garage een belangrijke meerwaarde. Natuurlijk het liefst zonder wachtrijen voor het apparaat waar u zelf weinig omkijken naar heeft. Ervaar onze uitgebreide service en dienstverlening.

Lees verder

In de horeca komen uw gasten terug voor uw koffieconcept

Gastvrijheid, gecombineerd met de juiste koffiebeleving maakt het verschil binnen de horeca. Zorg ervoor dat uw gasten onder de indruk zijn en keer op keer terugkomen. Kies voor onze kwalitatief hoogwaardige producten.

Lees verder

Koffiebeleving binnen het onderwijs

Ook op scholen gaat het om veel meer dan het drinken van een warm drankje. Creëer voor uw studenten de perfecte koffiebeleving en houd voor uzelf tegelijkertijd alle gegevens inzichtelijk en meetbaar.

Lees verder

De juiste koffie-oplossing voor uw zorginstelling

Patiënten, bezoekers, behandelaren en verzorgend personeel: ze hebben allemaal behoefte aan een welverdiend kopje koffie. Wij denken met u mee en zorgen voor de beste koffie binnen uw zorginstelling.

Lees verder

Zorg met koffie voor een compleet concept binnen de retail

Maak de winkelbeleving van uw klanten extra speciaal en bied hen een heerlijke kop koffie aan, wellicht binnen uw eigen coffee corner. Laat ons meedenken met uw verkoopconcept en zorg voor extra servicebeleving voor uw klanten.

Lees verder

BIED BINNEN UW BEDRIJF DE JUISTE KOFFIE-OPLOSSING

Op elke werkplek de lekkerste koffie van Nederland serveren: dat is ons ultieme streven. Het maakt daarbij niet uit of u twintig of tweeduizend collega’s heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de koffiebranche weten we precies hoe uw organisatie de beste koffie kan serveren.

Met deze volautomatische koffiemachine heeft u in een mum van tijd een versgemalen kopje koffie. Maar ook een van onze andere koffiespecialiteiten schotelt u moeiteloos uw werknemers voor. Wat te denken van een heerlijke cappuccino of een cafè latte?

Vrijblijvend advies

BEKIJK ONZE KOFFIEMACHINES

Wilt u al onze koffiemachine(s) bekijken?

BEKIJKEN

DIT ZIJN DE KOFFIETRENDS 2018
VOOR HET MKB

Als je dagelijks met koffie bezig bent, is het belangrijk om alle ontwikkelingen op koffiegebied goed in de gaten te houden. Maar ook als ondernemer of manager is het goed om op de hoogte te zijn van alles wat er leeft en speelt rondom koffie. Welke zaken zijn op dit moment hot in koffieland en waar gaan we vooral in de toekomst nog meer over horen? We hebben hieronder de vijf belangrijkste koffietrends voor je op een rijtje gezet.

Lees bericht