Koffiemachines in de zorg

Belangrijk voor medewerkers, prettig voor bezoekers

Als u een zorginstelling heeft dan staat de goede zorg voor uw patiënten en bezoekers natuurlijk voorop. Koffie is daarbij erg belangrijk als het gaat om een goede ontvangst van een patiënt, klant of bezoeker. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om goed voor uw personeel te zorgen. Een goede kop koffie in de zorg zorgt voor alertheid in de ochtend, de nacht of de laatste uurtjes van iemands dienst. Zo kunnen fouten worden voorkomen. Wij denken graag met u mee en komen met oplossingen voor de meest geschikte koffieoplossingen binnen uw zorginstelling. Uiteraard op basis van uw wensen en voorkeuren.

We kijken naar meer dan alleen de koffiesmaken

Elke persoon is anders. Dat betekent dat er op het gebied van koffie ook goed gekeken moet worden naar welke koffie op welke plekken het meest geschikt is. Misschien kiest een arts eerder voor een espresso, terwijl patiënten en bezoekers liever genieten van een cappuccino? Daarnaast houden we ook rekening met de capaciteit van de machine die we voorstellen en wat de bereidingstijd is van één kopje koffie (zodat wachtrijen bij de automaat kunnen worden voorkomen). En ook het onderhoud aan uw koffiemachines wilt u natuurlijk goed geregeld hebben. Wij zorgen dan ook voor 24/7 support zodat eventuele storingen altijd snel verholpen zijn.

DE 3 POPULAIRSTE MACHINES VOOR DE ZORG

ETNA – Dorado Liquid

Kies uit uw lievelingskoffie met één druk op de knop. En binnen enkele seconden bent u weer op weg.

Animo – Optivend

De OptiVend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak. Dus wordt het een espresso, latte macchiato, cappuccino? Of toch liever thee? Met de OptiVend is de keuze aan jou. Omdat smaken verschillen.

Animo – Optifresh

De OptiFresh zet vertrouwd lekkere filterkoffie (fresh brew zetmethode) en vele varianten. Vol van smaak en perfect op temperatuur. Een moderne koffieautomaat voor authentiek lekkere koffie. Eenvoudig te bedienen via touchscreen of display met keuzetoetsen.

Heb je liever de smaak van versgemalen koffiebonen? Geen probleem. De OptiFresh is er ook met koffiemolen: de OptiFresh Bean. Deze maalt de bonen en zet razendsnel heerlijke filterkoffie.

Waarom kiezen voor Gebroeders Koffie

Met een koffiemachine van Gebroeders Koffie profiteert u van:

  • Een koffieapparaat dat aansluit bij de wensen van de gebruikers
  • Een excellente smaak en een ultieme koffiebeleving
  • Automatische levering van (koffie)producten aan de hand van ons monitoring systeem
  • 24/7 support
  • Vooraf advies op maat, specifiek voor uw situatie

Meer info

De juiste koffiemachine binnen uw zorginstelling

Kies ook voor de juiste koffieapparaten binnen uw zorginstelling en vraag een advies op maat van Gebroeders Koffie aan. Wij beschikken over een jarenlange ervaring binnen de zorg en weten wat belangrijk is als het gaat om een goede koffievoorziening. Denk daarbij aan de grootte van de capaciteit, snelle bereidingstijden, bedieningsgemak en natuurlijk zo weinig mogelijk onderhoud. Neem vandaag nog contact op met onze koffie-experts en kom alles te weten over de mogelijkheden voor uw zorginstelling.

VRAAG VLIJBLIJVEND ADVIES AAN
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op
    * Bekijk onze privacy voorwaarden