Koffiemachines binnen
het onderwijs

Zorg voor de ultieme koffiebeleving

In het onderwijs is de juiste koffiebeleving uitermate belangrijk. Meer en meer studenten zijn bereid om wat extra’s te betalen voor een speciaal bereide kop koffie. De tijd van de standaard schoolkantine is voorbij: steeds vaker zien we heuse koffiebars en loungeplekken die het beeld bepalen binnen kantines op mbo-opleidingen, hogescholen en universiteiten. Daarnaast is het belangrijk dat de producten die verkrijgbaar zijn veelal gezond en duurzaam zijn. U kunt dan ook met Gebroeders Koffie voor uw studenten de perfecte koffiebeleving creëren.

Meer omzet en minder kosten

Als u kiest voor koffiebeleving via Gebroeders Koffie dan profiteert u bovendien van meer omzet en minder kosten. En dankzij ons monitoringsysteem is voor u precies inzichtelijk hoeveel er verbruikt wordt en welke dranken binnen het assortiment het wel of niet goed doen. Ideaal om op basis daarvan beslissingen te nemen. Onze koffie-experts denken graag met u mee als het aankomt op het creëren van de juiste koffiebeleving tegen de laagste kosten en met de hoogst mogelijk omzet.

DE 3 POPULAIRSTE MACHINES VOOR HET ONDERWIJS

Franke – A200

Het kunt het niet alleen zien, maar ook voelen: De A220 overtuigt met zijn fraai gevormd design, doordachte details en intuïtieve bediening over de hele linie. Luister naar het mechanische geluid van het keramische maalwerk en geniet van de heerlijke geur van vers gezette koffie. Dan even nippen aan de perfecte crème, het genot een authentiek aroma – en de fantastische zekerheid: dit is ‘door en door’ een echte Franke.

FAS – Winning GCD

Winning is de leidende free-standing machine in de FAS Hot&Cold collectie. Met een capaciteit van bijna 800 kopjes koffie.

Animo – Optivend

De OptiVend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak. Dus wordt het een espresso, latte macchiato, cappuccino? Of toch liever thee? Met de OptiVend is de keuze aan jou. Omdat smaken verschillen.

Waarom kiezen voor Gebroeders Koffie

Met een koffiemachine van Gebroeders Koffie profiteert u van:

  • Een koffieapparaat met heerlijke koffiesmaken voor een veelzijdige koffiebeleving
  • Automatische levering van (koffie)producten aan de hand van ons monitoring systeem
  • Duurzame producten
  • Advies op maat, specifiek voor uw situatie

Meer info

De juiste koffiemachine voor uw onderwijsinstelling

Zorg ervoor dat u over koffieapparaten beschikt die volledig aansluiten bij de wensen van uw studenten én die van uw onderwijsinstelling. Natuurlijk is het belangrijk dat de leerlingen kunnen genieten van de lekkerste koffiesmaken, maar het is ook prettig als u hiermee voor meer omzet zorgt. Bij Gebroeders Koffie komen we keer op keer met praktische oplossingen zodat de kosten voor u laag blijven terwijl de omzet stijgt. Neem contact op met onze koffie-experts om de verschillende mogelijkheden te bespreken voor uw situatie. Eerst even uitproberen? Vraag dan een proefplaatsing aan.

VRAAG VLIJBLIJVEND ADVIES AAN
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op    * Bekijk onze privacy voorwaarden