Koffiemachines voor kantoren

Koffie is beleving, ook op kantoor

Het kunnen drinken van heerlijke kopjes koffie op kantoor behoort inmiddels voor veel medewerkers tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om uw personeel te kunnen blijven verrassen met de lekkerste koffie. We beschikken over koffiemachines en melanges die perfect aansluiten bij deze ontwikkeling. Daarnaast is het drinken van een goede kop koffie op het werk niet alleen goed voor de productiviteit en het verhogen van de teamspirit; het verbindt mensen ook met elkaar. Samen met collega’s even een moment bij de koffieautomaat zorgt nu eenmaal voor een prettige sfeer op kantoor.

Een veelzijdige koffieautomaat

We houden er natuurlijk ook rekening mee dat lang niet iedereen koffie drinkt. Gebroeders Koffie beschikt daarom over veelzijdige koffieautomaten waar ook andere dranken te verkrijgen zijn zoals bijvoorbeeld thee en warme chocolademelk. Daarnaast hebben we ook vending machines waar snoep en snacks of frisdranken te verkrijgen zijn. Op die manier houdt u al uw personeelsleden uitermate tevreden. En u blijft zelf ook tevreden als u kiest voor Gebroeders Koffie. Zo bestelt u alle koffiegerelateerde producten gemakkelijk in onze webshop. Maar u kunt er ook voor kiezen om deze automatisch af te laten leveren aan de hand van ons monitoring systeem.

Uw eigen koffiemelange

Wij vinden het dan ook erg belangrijk om uw gasten en personeel te kunnen blijven verrassen met de lekkerste koffie. We nodigen u graag uit om samen met onze barista’s uw eigen melange samen te stellen.

Boek direct uw sessie!

DE 3 POPULAIRSTE MACHINES VOOR KANTOOR

Animo – OptiBean

Krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de OptiBean van Animo. Hij maalt de bonen en zet authentieke espresso en vele varianten. De OptiBean is er voor genieters, voor puristen, mensen die houden van echte verse koffie.

ETNA – Dorado Espresso Compact

De Espresso Compact is een kleine doch veelzijdige koffiemachine die met één druk op de knop 10 koffievariaties bereidt op basis van koffiebonen, topping en chocolade. Met een afmeting van 52,4* (h) x 32 (b) x 51,5 (d) cm past deze koffiemachine bijna altijd onder het keukenkastje.

Bianchi – Gaia Style Touch

De Bianchi Gaia Style Touch is een volautomatische koffiemachine voor verse koffiebonen. Met één druk op de knop heeft u binnen enkele seconden een drank naar persoonlijke smaak. Naast versgemalen koffie, espresso en cappuccino serveert deze machine diverse andere specialiteiten zoals warme chocomel, latte macchiato, moccachino en heet water. Optioneel is deze machine ook met waterreservoir leverbaar, zodat u niet altijd een vaste waterleiding nodig heeft.

Waarom kiezen voor Gebroeders Koffie

Kies voor een koffiemachine van Gebroeders Koffie en profiteer van:

  • Een koffieapparaat dat de lekkerste koffiesmaken biedt voor een veelzijdige koffiebeleving
  • Automatische levering van (koffie)producten aan de hand van ons monitoring systeem
  • 24/7 support zodat eventuele storingen altijd snel verholpen zijn
  • Advies op maat van onze koffie-experts voor uw situatie

Klantcase – Simac ICT

Samenwerking tussen ICT dienstverlener Simac en Gebroeders Koffie

Simac, opgericht in 1971, is een ICT-dienstverlener en is voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac levert en onderhoudt bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ruim 1100 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië. Inmiddels hebben we vanuit Gebroeders Koffie op alle kantoren van Simac oplossingen voor de koffie- en theevoorzieningen.  

Meer info

Welke koffiemachine is ideaal voor uw kantooromgeving?

Vindt u het belangrijk dat het koffiemoment voor uw medewerkers echt een beleving is? Wilt u meer bieden dan alleen een geschikt koffieapparaat met heerlijke melanges? Onze koffie-experts denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw kantooromgeving. Wat te denken van een gezellige loungehoek met als centrale middelpunt de koffiemachine? Neem contact met ons op om de uiteenlopende mogelijkheden te bespreken voor uw situatie. Of maak direct gebruik van onze overstapservice.

VRAAG VLIJBLIJVEND ADVIES AAN
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op    * Bekijk onze privacy voorwaarden