Kies voor onze eigen gebrande koffiebonen (en andere topmerken)

Van huis uit hebben we een passie voor koffie meegekregen. En dat vertaalt zich in een aanbod van heerlijke koffiesmaken door Gebroeders Koffie. In combinatie met onze geavanceerde machines kunnen wij de lekkerste koffie van Nederland schenken. Voor ons eigen merk selecteren en branden we de beste bonen in onze eigen branderij. We gaan daarbij verantwoord om met mens en natuur. We houden niemand voor de gek, hanteren eerlijke prijzen en zijn goed voor de koffieboeren en het milieu.

Drinkt u toch nog altijd het liefste uw eigen vertrouwde koffiemerk? Ook andere topmerken zijn verkrijgbaar binnen ons assortiment.

Gebroeders Koffie Collection

We selecteren alleen de beste bonen voor onze melanges en branden deze onder optimale condities in onze eigen branderij. De bonen testen we eerst uitvoerig voordat we ze branden. We hebben een drietal standaard lijnen onder het label Gebroeders Koffie, maar we mêleren en branden ook graag uw geheel eigen lijn. Stel precies de melange samen zoals u die het lekkerst vindt. Samen proeven we verschillende soorten bonen en proberen we verschillende soorten koffiebrandingen uit: van licht tot zeer donker en alles wat daar tussen zit.

Douwe Egberts

Douwe Egberts bestaat al meer dan 260 jaar. Het merk is ooit geboren in een klein kruidenierswinkeltje in Joure in 1753. Tegenwoordig is merk Douwe Egberts niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten.

Illy koffie

illycaffè werd in 1933 opgericht in Triëst door Francesco Illy. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van deze familie. Illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten. Thuis, op het werk, in hotels, restaurants en cafés.

Max Havelaar – Fair Trade

Stichting Max Havelaar zet zich in om bestaande handel te veranderen ten gunste van producenten in ontwikkelingslanden. Om deze producenten te verbinden met consumenten geven wij het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade uit. Fairtrade draagt door langdurige handelsrelaties op basis van gelijkheid en transparantie bij aan duurzame ontwikkeling van organisaties van kleine boeren, van plantage-arbeiders en van lokale gemeenschappen.

Simon Levelt

Al 200 jaar vormen thee en koffie onze passie. Logisch dus, dat ons vakmanschap ongeëvenaard is. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij al onze producten voorop. Bij ons vindt u de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit.

Segafredo

Wat is de magie van de originele, authentieke Italiaanse Espresso? Hoe ontstaat de smaakervaring die miljoenen koffieliefhebbers een stralende glimlach ontlokt? Het geheim ligt in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden. De zorgvuldige selectie van alleen de beste ruwe, groene koffiesoorten, de traditionele Venetiaanse kunst van het koffie branden en de toepassing van de modernste bereidingstechnieken, creëren een unieke espresso om van te genieten.

Coffeelovers

Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom… De liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, is te proeven en te voelen! De speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s branden voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Maison Blanche Dael: sinds 1878 een begrip in Maastricht. Latte-art doen zij op verzoek, populair is uiteraard een Coffeelovers-hartje!

BEKIJK ONS FAIR TRADE CONCEPT

De beste “eerlijke” koffie

BEKIJKEN