GEBROEDERS KOFFIE

Gebroeders Koffie levert slimme koffiemachines aan bedrijven en organisaties die dagelijks koffie serveren: of het nu gaat om een zorginstelling, een winkel, een horecabedrijf of een kantoor. En het kunnen tien tot wel tienduizenden kopjes per dag zijn!

Nuchterheid

Onze roots zijn terug te vinden in de Achterhoek. Daar werden we grootgebracht en onze nuchterheid is dan ook typisch voor onze manier van zaken doen. Snelle jongens zijn we zeker niet; we houden vooral van goede en lekkere koffie. En die leveren we zonder gedoe, door middel van hard werken en direct en eerlijk zaken doen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE
PROEFPLAATSING AAN

Heeft u de lekkerste koffie?

PROEFPLAATSING AANVRAGEN

WAAROM KIEST U VOOR GEBROEDERS KOFFIE?

We beschikken over een echte passie voor koffie en selecteren alleen de beste bonen voor onze melanges. We branden de bonen in onze eigen branderij onder optimale condities. Heel goede koffie vraagt natuurlijk ook om de juiste machines. De combinatie van die twee zaken bepaalt uiteindelijk grotendeels de kracht van de koffie. Zo zijn we in staat om de lekkerste koffie van Nederland te schenken.

UITGEBREIDE SERVICE EN DIENSTVERLENING

We gaan verder dan heel veel andere leveranciers. U kunt de producten in onze webshop bestellen maar het is ook mogelijk om alles automatisch af te laten leveren. Dat gaat heel eenvoudig aan de hand van ons monitoring systeem. En zo heeft u tegelijkertijd ook nog eens een helder inzicht in uw eigen verbruik. We doen er alles aan om u compleet te ontzorgen want ook op het gebied van service en onderhoud is alles prima bij ons geregeld. Onze servicemedewerkers installeren de automaten vakkundig en zorgen voor alle koffie- en theebenodigdheden. Onze technische dienst staat 24/7 voor u klaar en bij uitval staat een van onze eigen monteurs zo snel mogelijk bij u op de stoep om het probleem op te lossen.

We beschikken over een landelijke dekking dankzij servicekantoren in Neede en Zaandam en dealers voor de provincies Groningen, Drenthe en Limburg. Meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op koffiegebied? Neem dan contact met ons op of vraag een proefplaatsing aan.