ZOWEL VOOR, TIJDENS ALS NA PLAATSING

Als u kiest voor Gebroeders Koffie, dan kunt u rekenen op een zeer uitgebreide service. Zowel voor, tijdens als na de plaatsing van onze machine(s) doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we een overstapservice die het u makkelijk maakt voor ons te kiezen, beschikken we over een professioneel serviceteam en kunt u bij ons terecht voor barista cursussen.

Overstapservice

Bent u van plan om over te stappen naar Gebroeders Koffie? Met behulp van onze overstapservice regelen wij alles voor u. Zo lezen we de kleine lettertjes in uw huidige contract en maken daarnaast nieuwe en heldere afspraken met u. En als u dat wilt, zeggen wij uw oude contract ook op. Vervolgens vervangen we uw apparatuur door de moderne systemen van Gebroeders Koffie.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE
PROEFPLAATSING AAN

Heeft u de lekkerste koffie?

PROEFPLAATSING AANVRAGEN

24/7 ONDERHOUD EN SERVICE

We willen u compleet ontzorgen en daarom is op het gebied van service en onderhoud alles tot in de puntjes geregeld. We beschikken over vakkundige servicemedewerkers die de automaten installeren en periodiek voorzien van alle koffie- en theebenodigdheden. Daarnaast beschikken we over een technische dienst die 24/7 voor u klaarstaat. Zo voorkomen we dat uw machine gedurende een te lange tijd stilstaat.

BARISTA CURSUS

Maar daar houdt onze service nog lang niet mee op. We beschikken namelijk over een eigen barista. Ook al doen onze piston machines veel zelfstandig en zijn ze makkelijk te bedienen: een perfecte latte maccchiato in drie aparte laagjes serveren of een specifiek figuurtje in de latte creƫren, vraagt toch echt wel om enige training. Als u een piston automaat aanschaft, komt onze barista gratis bij u langs en geeft een dagdeel een intensieve barista cursus. Heeft u al een eigen machine? Ook dan komt onze barista naar u toe om de Gebroeders Koffie bonen het beste tot hun recht te laten komen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.