Espressomachines

Ieder kopje koffie verser dan vers! Gebroeders Koffie espressomachines malen de verse espressobonen voor ieder kopje apart.
De aromatische smaken en intense geuren komen zo optimaal tot hun recht.

Pistonmachines

Pistonmachines laten je een echte barista zijn. Omdat dit erg specialistische espressomachines zijn is het nog best lastig te kiezen tussen de verschillende modellen. Welke pistonmachine het beste bij jou past is afhankelijk van een aantal zaken.

Instant Koffiemachine

Het toppunt van gemak. Gebroeders Koffie instant koffiemachines zetten aromatische koffie van hoge kwaliteit en met veel gemak. Met onze instantkoffie kunt u iedere dag eenvoudig en razendsnel van een lekker kopje koffie genieten.

Fresh Brew

Freshbrew koffie is gemalen koffie. Iedereen heeft wel al eens een kop freshbrew koffie op. Het lijkt veel op een kop koffie zoals men die vroeger thuis zette. Vóór het gebruik van koffiepads en capsules was het zetten van een kop koffie met gemalen koffie en een filter, de standaard. Filterkoffie wordt het ook wel genoemd.

Liquid Koffiemachine

Liquid Koffie is in de zakelijke markt al jarenlang een bekend fenomeen. Koffie zetten gaat met onze liquid-machines makkelijker dan ooit en binnen enkele seconden schenkt u een goede kop koffie zonder gedoe. De machines zijn zeer gebruiksvriendelijk, zowel een kopje koffie zetten als het onderhoud van de machines zijn een fluitje van een cent. En het belangrijkste: onze klanten vinden Liquid koffie gewoon heel lekker!

Vending Machines

Met onze piston machines creëren barista’s de mooiste koffies. Maar wat doe je als mensen liever zichzelf bedienen of iets anders willen? Een koel flesje frisdrank of een hartige snack. Ook dan hebben wij de beste oplossing: een compleet assortiment slimme vending machines.

Onze familie is namelijk ook eigenaar van Vendingland. Eén van de grootste vendingspecialisten van Nederland. Daarmee leveren we automatische uitgiftesystemen voor food en non-food. Wie zin heeft in een chocoladereep of een flesje cola, in warme chocolademelk of soep. Iedereen kan zichzelf bedienen met de intelligente vending machines van Vendingland. Dag en nacht beschikbaar en u heeft er geen omkijken naar. Meer weten?

ADVIES OP MAAT

Bent u op zoek naar een volledige koffieoplossing?

Dan bent u bij Gebroeders Koffie aan het juiste adres.
U kunt bij ons terecht voor:

  • Koffiemachines
  • Koffie, thee & meer
  • Service oplossingen
Vrijblijvend advies