Vraag een koffiebelevingsmeting aan!

Het drinken van koffie is voor de meeste mensen een echte beleving, zelfs op het werk. Niemand zit te wachten op troosteloze koffie. Het gaat tegenwoordig vooral om genieten van het moment: even een paar minuten tijd met je favoriete kop koffie. Maar hoe smaakt de koffie bij jou op je werk eigenlijk? En wat vinden je werknemers van de smaak van de koffie die bij jullie geschonken wordt? Om dat te achterhalen kun je bij Gebroeders Koffie een koffiebelevingsmeting aanvragen. We gaan dan samen met jou (en eventueel het personeel) kijken naar hoe het drinken van koffie op dit moment beleefd wordt. Waarbij we oplossingen aandragen om de koffiebeleving naar een hoger plan te tillen.

Zo werkt de koffiebelevingsmeting

Om te bepalen hoe het zit met de koffiebeleving binnen je bedrijf, neem je allereerst contact met ons op. We plannen dan een afspraak in en komen naar je toe. We kijken wat de huidige status is: welke koffieautomaten zijn er, welke smaken bevatten ze en wat wordt er over het algemeen gedacht over de smaak ervan? Vervolgens gaan we kijken wat de wensen zijn op het gebied van koffie en aanverwante producten. Hebben jullie alleen nieuwe machines nodig of zijn jullie op zoek naar ware koffiebelevenissen? We zijn bijvoorbeeld ook heel goed in staat om complete koffiecorners voor bedrijven in te richten. Waarbij het niet alleen gaat om het drinken van een lekkere kop koffie, maar waar ook de plek waar die koffie gedronken wordt belangrijk is.

Proefplaatsing

De volgende stap is om zelf te ervaren hoe de koffie nu daadwerkelijk smaakt. Dat kan door middel van een proefplaatsing. Een week lang komt er dan een machine in je bedrijf te staan, waar jullie alle soorten koffie van kunnen proeven. Test hem zo goed mogelijk uit en na een week bepaal je of je deze automaat wil houden of dat je liever een andere wil gebruiken. Het kost je niks en verplicht je tot niks.

Ben je dus op zoek naar nieuwe koffiesmaken of een nieuw koffiesysteem? Kies dan voor een koffiebelevingsmeting van Gebroeders Koffie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.