Drie  dagen  lang, van  woensdag  24 tot en met  vrijdag 26 januari 2018, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 20 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

De laatste technische snufjes op het gebied van koffie en vendingmachines

Zoals je van ons gewend bent zijn wij altijd volop in ontwikkeling. Zo zijn wij continu op zoek naar de nieuwste technieken. De allerlekkerste producten serveren wij vanuit de meest gebruiksvriendelijke machines. Voor jou én voor de klant, zodat iedereen optimaal kan genieten van die overheerlijke kop koffie, frisdrank of power bar… Ja, ook ons assortiment heeft het afgelopen jaar de nodige ontwikkelingen doorgemaakt.

2018 staat in het teken van een maximale koffiebeleving!

Wij nodigen je daarom graag uit onze laatste innovaties op het gebied van koffie live te ervaren op de Vakbeurs Facilitair op 24, 25 en 26 januari 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht. Meld je nu meteen aan en bezoek onze stand; zo ben je aan het begin van het jaar direct al goed op de hoogte van de ontwikkelingen die centraal staan in 2018!

Bezoek het evenement en registreer u vast voor:

Aanmelden kan via -> deze link <-

Wij verzorgen de koffie en de persoonlijke ontvangst die je van ons gewend bent.

Tot dan!
Het team van Vendingland & Gebroeders Koffie